Humbrol

Humbrologo

De finishing touch

Het Engelse merk Humbrol is de producent van hoogwaardige modelbouwverf, vernis, modelbouwlijm, penselen etc. Een bouwmodel is pas echt klaar als het op de juiste wijze met Humbrol producten is behandeld. Dat verstaan wij onder “finshing touch”.

Humbro01

De keuze is reuze

 Humbrol verf wordt zowel op enamel basis (tinlets van 14 ml / ca. 170 kleuren) als op acryl basis (potjes 12 ml / ca. 145 kleuren) geleverd. Bovendien levert de fabrikant ook een uitstekende spray in maar liefst 60 verschillende tinten.

Humbrol02

Enorm kleurenpallet voor zowel hobbyist als professional

 Humbrol biedt een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Er is keuze uit meer dan 170 verschillende kleuren en deze worden overwegend in blikjes (tinlets) van 14 ml geleverd. Veel gevraagde kleurnummers zijn ook in 50 ml verpakkingen verkrijgbaar. Bovendien zijn de meeste kleuren eveneens in een acryl versie (op waterbasis) leverbaar. Humbrol heeft veel bijzondere kleuren die andere fabrikanten niet in hun assortiment hebben.

Humbrol03Humbrol verf geniet een goede reputatie en wordt niet voor niets ook graag door modelbouwstudio’s en maquettebouwers gebruikt. Een bewijs dat u als beginnende modelbouwer met Humbrol producten ook een goede start maakt.

Klik op onderstaande link!!

Humbrol Assortiment compleet