Over ons

Partner in modelbouw, modelspoor en autoracen!

HobbyTime is de distributeur van de merken op deze website. Wij zijn de partner van de vakhandel, maar ook de partner van onze fabrikanten. Uiteraard voelen wij ons ook zeer verbonden met de (potentiële) gebruikers van onze merken. Via deze site willen wij u graag  over ons veelzijdige programma informeren. Een programma waar wij als importeur/groothandel volledig achterstaan en waar wij het hele jaar tijd voor hebben. Tijd voor uw en onze hobby.

Ons bedrijf

HobbyTime is sinds 1999 als zelfstandige importeur/groothandel op het gebied van modelspoor- en modelbouwproducten actief. Wij zijn met een klein team vrijwel dagelijks in de weer om onze relaties te bevoorraden en service te verlenen. HobbyTime levert uitsluitend aan de (speelgoed)vakhandel, maar is altijd bereid informatie te geven over en service te verlenen op de door haar geleverde producten.

Onze doelstellingen

HobbyTime BV stelt zich tot doel om haar afnemers, dus voornamelijk speelgoed, modelspoor- en modelbouwspeciaalzaken, een snelle, klantgerichte service te bieden en daarmee een goede intermediair voor zowel leveranciers als afnemers te zijn. HobbyTime levert de producten, die op voorraad liggen, doorgaans binnen 24 uur (ook op zaterdagen). Uiteraard voelen wij ons nauw betrokken bij de gebruikers van onze producten.

Even kennismaken

Wij werken in een klein team. Dit houdt in dat je met elkaar de taken verdeelt, maar ook daar met elkaar werkt waar het op dat moment wenselijk is. Komen er goederen binnen dan is het belangrijk dat deze zo snel mogelijk worden verwerkt. Is het druk met orders dan is het voor ons “alle hands aan dek”. Bovendien kunnen wij in geval van “nood” op enkele part timers terugvallen. Alles in het belang van onze afnemers, maar vooral in het belang van de gebruikers van onze producten.

Het is in onze branche gebruikelijk dat de fabrikanten hun noviteiten eind januari/begin februari (Nürnberger Spielwarenmesse) presenteren. Deze nieuwe items worden dan doorgaans in de loop van het jaar geleverd met het accent op het laatste kwartaal.

Wij hebben er voor gekozen niet alle noviteiten van onze merken op onze site te plaatsen. Om die reden hebben wij per merk een download mogelijkheid van de actuele noviteitenfolder aangegeven. Een beter overzicht van al het modellen nieuws is er niet. Verder maken wij onder “actueel” met enige regelmaat melding van de onlangs geleverde noviteiten. Ook is het eenvoudig om door te linken naar de websites van onze fabrikanten. Informatie heb je immers nooit genoeg. Veel surf plezier!